Fodbold nyheder

De Ligt skal ingen steder

Af Henrik Varbøl Andersen

Den talentfulde hollænder har senest været meldt på vej til Real Madrid og Manchester United, men han skal blive i Juventus.

Article image
Ritzau-Scanpix

Juventus-træner Maurizio Sarri vil ikke give slip på forsvarsspiller Matthijs de Ligt, som han ser som en nøglespiller i de kommende år. DailyStar skriver, at Manchester United ovenikøbet har tilbudt franske Paul Pogba som en del af byttehandlen, der skal bringe de Ligt til ”De Røde Djævle”.

Sarri vil dog ikke af med sin unge forsvarer, da han skal afløse Giorgio Chiellini, som bliver 36-år senere på året. De Ligt var, inden sæsonen blev suspenderet, for det meste henvist til bænken, da Sarri oftest valgte at spille med Bonucci og Chiellini i midten af forsvaret hos de italienske mestre. Med sine 20 år er De Ligt dog en eftertragtet herre og hollænderens agent Mino Raiola har på rygtebasis tilbudt spilleren til Real Madrid. Sarri udtalte sig dog positivt om sin spiller i januar til Sky Sport Italia:

- Jeg er den første, der er overbevist om, at han vil blive den bedste forsvarsspiller i verden.

Det har heller ikke lydt til, at De Ligt ønsker at forlade Juventus. Til det hollandske medie Ziggo udtaler han:

- Jeg syntes, at jeg har gjort det godt siden starten af november, og jeg er meget glad for, at klubben har tiltro til mig.

Den hollandske landsholdsspiller fik sit gennembrud i sidste sæson hos Ajax i hjemlandet, og det bragte ham til Juventus i sommerens transfervindue. Han har spillet 20 kampe i løbet af sæsonen indtil videre.

Mere om Matthijs de Ligt

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik