Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Christian Kern Hansen

Tidligere Barca-talent langer ud efter catalanerne

Den nuværende Roma-spiller Carles Perez er ikke tilfreds med den måde FC Barcelona ifølge ham prioriterer dyre spillere før unge talenter.
Carles Perez har siden januar-måned været udlejet til den italienske storklub Roma, da fremtidsudsigterne hos den catalanske mastodont syntes uden perspektiver. Carlos Perez er et produkt af FC Barcelonas ungdomsafdeling, og har optrådt på både u-17, u-18 og u-19 holdet i FC Barcelona inden han i 2019 blev rykket op i førsteholdstruppen.

Carles Perez var ikke tilfreds med den måde hvorpå FC Barcelona proriterede dyre stjernespillere før talenterne i klubben, og udtrykt sin vrede til det spanske medie Marca.

- Jeg forstår ikke min afgang, men jeg respekterer beslutningen og takker klubben for deres behandling af mig gennem årene. Folk snakker om akademiet, men nogle gange foretrækker de at bruge millioner, og har ikke tålmodighed med unge spillere. Det er sådan det er. Folk bliver nødt til at glemme min fortid der.

Carles Perez nåede aldrig at spille en nævneværdig rolle på FC Barcelona-holdet, men kan alligevel glæde sig over, at det blev til 13 kampe for førsteholdet. 13 kampe hvor Perez fandt vej til netmaskerne to gange, og 13 kampe hvor han bidrog med tre assists.

Den 22-årige kantspiller Carles Perez skifter denne sommer en midlertidig lejekontrakt med Roma ud med en permanent kontrakt til sommer.

Perez har indtil videre optrådt fem gange for den italienske hovedstadsklub, og den spanske kantspiller har blot formået at lave en enkel assists for den italienske topklub.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER