Fodbold nyheder

Barcelona vil indsætte lav frikøbsklausul i Coutinho-kontrakt

Af Christian Kern Hansen

Coutinho sættes i forbindelse med London-klubben Chelsea, og ejererne af den brasilianske magiker har især et krav til en potentiel handel med englænderne.

Article image
Ritzau-Scanpix

Phillipe Coutinho havde en fantastisk tid i Liverpool under Jürgen Klopp, hvor han for alvor fik karrierens gennembrud. De fornemme præstationer i Merseyside-klubben udviklede sig til interesse fra den catalanske gigant FC Barcelona, og Coutinho satte i sommeren 2018 kursen sydpå til den spanske østkyst. Opholdet i FC Barcelona blev dog aldrig det store eventyr for den nu 27-årige brasilianske landsholdsspiler, og året efter, at Coutinho havde skrevet under med FC Barcelona, blev teknikeren sendt videre til Bayern München i håb om at kunne genfinde den storform, som han fandt i Liverpool.

Selvom den gamle stormform endnu ikke er blevet fundet, heller ikke i Bayern München, er Coutinho stadig en særdeles interessant herre for mange topklubber i Europa, da hans kvaliteter ikke er til at overse, og den brasilianske offensiv-spiller er for nylig blev kædet sammen med London-klubben Chelsea.

FC Barcelona skulle ifølge det spanske medie Sport være villige til endnu engang at sende den brasilianske kreatør på græs andetsteds, og den catalanske storklub skulle ifølge det spanske medie være klar til at sende ham tilbage til England og tilbage til de gode minder. Men det spanske medie mener, at FC Barcelona ønsker at indsætte en frikøbsklausul i lejekontrakten på ikke mere end cirka 447 millioner danske kroner. Det lader altså umiddelbart til, at FC Barcelona bestemt ikke har brasilianeren med i fremtidsplanerne, og at de hurtigst muligt ønsker at sende Coutinho videre.

Som allerede nævnt har Philippe Coutinho ikke genfundet storformen i det sydtyske, og har i denne sæson inden corona-virusen brød ud i Tyskland, spillet 32 kampe for Bayern, hvor han har præsteret at score ni mål og lave otte assists.Mere om Philippe Coutinho

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik