Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Real Madrid indtager hovedrollen i dagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Selvom Real Madrid længe har været favoritter til at hente Ajax-midtbanespilleren Donny van de Beek. Nu har den 22-årige hollænder dog slået fast, at han ikke er nået til enighed med ”Los Blancos” om en aftale. (Sky Sports)

I Inter har man indset, at man nok mister angriberen Lautaro Martinez til sommer. ”I Nerazzurri” kan ikke leve op til argentinerens lønkrav. Det seneste kontrakttilbud indbefattede en årsløn på 30 millioner kroner. (Sport)

Real Madrid planlægger en stor sommerudrensning i klubben, som blandt andet har til formål at spare 560 millioner kroner om året i lønudgifter. (AS)

Den spanske presse er ude med riven efter Gareth Bale, som efter sigende ikke bidrager med noget som helst i Real Madrid. (CaughtOffside)

Matthijs de Ligts agent, Mino Raiola, ønsker at få det hollandske stortalent til Real Madrid til sommer. Juventus forlanger 670 millioner kroner for De Ligt, som rent faktisk har bedt sin agent om at finde en ny klub. (Football Espana)

FC Barcelona-legenden Rivaldo har understreget, at Neymar er parat til at gøre comeback for Barca, mens han ydermere er i stand til at lede klubben sammen med Lionel Messi. (Goal)

Celta Vigos russiske landsholdsangriber Fedor Smolov har trodset nedlukningen af Spanien for at vende tilbage til sit hjemland. Den 30-årige russer er dermed den anden Celta Vigo-spiller, der har brudt de regler, som er forbundet med coronavirussens hærgen. (AS)

Real Madrid er den seneste klub, som har meldt sig på banen i kampen om den ombejlede argentinske midterstopper Lucas Martinez Quarta, der spiller for River Plate i hjemlandet. (Mundo Deportivo)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik