Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Real Madrid vil rejse kapital til nye spillere, FC Barcelona udelukker ikke at købe både Lautaro Martinez og Neymar, mens man kan blive nægtet adgang til de europæiske turneringer, hvis man kvalificerer sig fra en afbrudt turnering.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrid, som håber på at kunne rejse omkring 750 millioner kroner til nye spillere, håber på at kunne sælge Gareth Bale og James Rodriguez til sommer. (Mundo Deportivo)

Real Madrid pønser på at sælge klub-legenden Marcelo til sommer, hvor Juventus og den amerikanske MLS er mulige destinationer for den brasilianske venstreback. (Le 10 Sport)

Napoli-profilen Fabian Ruiz’ agent har løftet sløret for, at flere storklubber – heriblandt Real Madrid – har forhørt sig om den 23-årige spanier. (Calciomercato)

FC Barcelona bliver nødt til at ofre sig finansielt, hvis den catalanske storklub vil af med Ivan Rakitic. Sevilla er villige til at betale 105 millioner kroner, mens Barca håber på at få 150 millioner kroner for kroaten, som selv kan se frem til at gå ned i løn, hvis han skifter til Sevilla. (Evening Standard)

Real Madrid er interesseret i at hente teenageangriberen Rayan Cherki i Olympique Lyon denne sommer. (Le 10 Sport)

Paulo Dybala er tæt på at underskrive en ny kontrakt med Juventus. Det vil betyde, at argentinerens årsløn bliver forhøjet til 75 millioner kroner. (Calciomercato)

Napoli har prissat den polske angriber Arkadiusz Milik til mindst 260 millioner kroner. (Calciomercato)

FC Barcelona-præsidenten Josep Maria Bartomeu har understreget, at klubben selvfølgelig har økonomisk kapacitet – også til både at købe Inter-angriberen Lautaro Maritnez og Neymar. (Mundo Deportivo)

FC Barcelona er ivrige efter at inkludere venstrebacken Junior Firpo i et eventuelt køb af Inter-angriberen Lautrao Martinez. (Calciomercato)

UEFA har advaret om, at afbrudte sæsoner kan betyde, at klubber bliver nægtet adgang til næste sæsons europæiske turneringer. (Sun)

Neymar har i hemmelighed doneret, hvad der svarer til godt og vel 6,5 millioner kroner til UNICEF og en solidaritetsfond stiftet af kendisser. (Mirror)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik