Fodbold nyheder

Neville afslører:
Derfor forlod Ronaldo United

Af Thomas Ræbild Poulsen

United-legenden afslører, at han intet kunne gøre for at stoppe Cristiano Ronaldos afsked med ”De Røde Djævle”. Den portugisiske superstjerne havde et kæmpe problem i England.

Article image
Ritzau-Scanpix

I 2009 forlod Cristiano Ronaldo Old Trafford for at drage til den spanske hovedstad efter 292 optrædener og 188 mål i den røde trøje. I Nordengland spillede portugiseren sammen med den solide højreback Gary Neville, og han har afsløret grunden til Ronaldos afsked med Manchester.

- I interviewet efter Champions League-finalen i 2008 var det lidt som om, at han havde gjort op med sig selv, at han ville væk. Det var ligesom om, han gav en advarsel, forklarer Neville til Sky Sports ifølge The Mirror og uddyber:

- Vi var lidt forberedte på det, og vi vidste alle sammen godt, at det ville ske. Det var klart, at han ønskede at tage til Madrid og La Liga. Jeg snakkede ikke længere med Ronaldo om, han skulle blive i klubben. Jeg tror måske, at jeg havde sagt til ham i løbet af året, hvor han var sådan lidt måske… Vejret var et kæmpe problem for Cristiano.

Cristiano Ronaldo kom til Manchester United i 2003 fra Sporting Lissabon, og seks år senere blev han solgt til Real Madrid og var i en overgang verdens dyreste fodboldspiller.

Mere om Cristiano Ronaldo

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik