Fodbold nyheder

Championship-dansker høster roser

Af Malthe Noes

Den danske forsvarsspiller er en fan-favorit i engelske Birmingham.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kristian Pedersen, som til dagligt udfolder sig i engelske Birmingham, er den eneste spiller som har spillet samtlige minutter på grønsværen i denne sæson for sin klub.

Generelt roses danskeren for sine præstationer som følge af holdets kampe, men især sportsjournalisten Brian Dick er imponeret. Dick, som følger klubben tæt igennem sit arbejde på avisen Birmingham Mail, siger således om den danske forsvarsspiller:

- Hans præstationer har været stabile, fokuserede og virkelig målrettede. Han har åbenlyse fysiske kvaliteter og har i denne sæson forbedret sine offensive præstationer, ikke bare ved at score mål, men også ved hele tiden at gå med frem og gøre en forskel på den sidste tredjedel, forklarer Dick til bold.dk.

- Alle anerkender, hvor langt han er nået på to år. Fra hans nervøse start i sin Championship-debut i august 2018 mod Norwich, til hvor han er nu, siger virkelig meget om hans ambition om at forbedre sig. Han er et stærkt bud på årets spiller.

- Han er den eneste spiller, som har spillet samtlige minutter i ligaen og pokalturneringerne, og han har været helt igennem fantastisk.

Tilbage i januar kunne Indkast meddele, at Premier League-klubben Watford havde budt på danskeren. På daværende tidspunkt blev handlen ikke til noget mellem de to parter, men eftersigende skulle klubben stadig have danskeren på blokken.

Pedersens kontrakt løber til sommeren 2022. Indtil videre har danskeren spillet 80 kampe og scoret fem mål.

Mere om Kristian Pedersen

Mere om Birmingham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto