Malthe Noes

Bayern-forsvar trodser klubbens regler og straffes

Den sydtyske klub kvitterer med bøde til bortrejsende forsvarsprofil.
Tirsdag valgte den tyske midterforsvar, Jérôme Boateng, at forlade byen og klubben.

Under normale omstændigheder ville rejsen ikke skabe opmærksomhed eller være et problem for hverken klubben eller spilleren, men da Bayern München og den tyske regering har nedlagt strikse restriktioner og regler overfor spillerne, samtidig med at Boateng ikke havde fået tilladelse til at rejse, koster det ham nu en bøde.

- Boateng har overtrådt de retningslinjer, klubben har udstedt, ved at være for langt væk fra sit hjem.

- Disse retningslinjer regulerer FC Bayern-spillernes opførsel i den aktuelle situation i tråd med regeringens restriktioner om bevægelsesfrihed og sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

- FC Bayern mener, at klubben har et ansvar for at være et forbillede. Som en konsekvens af denne overtrædelse har klubben besluttet at idømme Boateng en bøde, skriver klubben på deres hjemmeside.

Bødens størrelse er uvis, men det er dog kendt, at pengene går ubestridt til hospitaler i München.

Flere tyske medier melder, at Boateng skulle besøge sin søn som var kommet lettere til skade i en trafikulykke. Selv forklarer tyskeren problematikken:

- Jeg ved, det var en fejl ikke at informere klubben om min rejse, men på det tidspunkt tænkte jeg kun på min søn. Han havde det ikke godt, siger Boateng til den tyske avis Bild ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Hvis min søn kalder på sin far, så kommer jeg selvfølgelig, lige meget hvad tid det er på døgnet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER