Fodbold nyheder

Mario Götze er på jagt efter en ny udfordring

Af Christian Bang Jensen

Ifølge engelske Daily Mail er tyske Mario Götze på jagt efter nye udfordringer, når hans kontrakt udløber til sommer. Både Everton og West Ham bliver nævnt som mulige destinationer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Mario Götze forventes at forlade den tyske Bundesliga, når hans kontrakt med Borussia Dortmund udløber til sommer. Sådan skriver engelske Daily Mail onsdag.

Midtbanespilleren har tilbragt hele sin karriere i Tyskland, men skulle angiveligt have lyst til at prøve sig af i en ny liga. Her nævnes Premier League som en oplagt mulighed og klubber som Everton og West Ham anses af avisen som værende mulige destinationer.

Ifølge tyske Bild er en kontraktforlængelse forsøgt forhandlet på plads, men det er ikke lykkes parterne at nå til enighed, og nu er forhandlingerne gået i en hårknude.

Det betyder, at midtbanespilleren er på udkig efter en ny klub, og at der kan være flere muligheder på tværs af de europæiske ligaer.

Mario Götze har spillet 19 kampe for Borussia Dortmund i denne sæson og scoret tre mål. I alt har midtbanespilleren opnået 229 Bundesliga-kampe for Borussia Dortmund og Bayern München.

Mere om Mario Götze

Mere om Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik