Troels Drasbech

Isoleret Premier League-afslutning vinder opbakning

Spekulationerne har været mange, men nu kommer Premier League med et fornuftigt bud på en færdiggørelse.
Sommeren i år havde EM-slutrunden som det ultimative højdepunkt for alle fodboldfans, lige indtil pandemien bragede ind og fremprovokerede en uundgåelig udskydelse. Men nu kan sommeren alligevel blive fyldt med fodbold af højeste kvalitet.

Premier League har udviklet en idé, som vil få færdiggjort Premier League-sæsonen 2019/20 i juni og juli. Konceptet minder om en slutrunde, hvor de 20 klubber skal spille de resterende kampe i to isolerede camps, hvor den ene er lokaliseret i London og den anden i det engelske midlandsområde. Det skriver The Independent.

De enorme TV-aftaler og andre finansielle problemer har intensiveret presset på at færdiggøre sæsonen, og en af de store fordele ved dette format er, at PL-afslutningen vil blive et kæmpe TV-event. Ifølge The Independent er planen at fremvise alle de resterende 92 kampe, en håndfuld kampe om dagen, ud over sommermånederne.

Alle klubber vil blive indlogeret på separate hoteller og være væk fra deres respektive familie under forløbet, som var det til en slutrunde. Yderligere vil der jævnligt blive testet for Covid-19 og være karantæneregler for at mindske chancen for besmittelse.



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER