Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Malthe Noes

United holder fast i Pogba, Pedros fremtid er usikker i Chelsea og Tottenham er interesseret i unge talenter. Læs dagens rygter lige her.

Article image
Ritzau-Scanpix

Klubberne i den engelske Championship er blevet informeret om, at fodbolden ikke vil vende tilbage d. 30 april som udmeldt, men at EFL i den kommende uge vil udgive en ny dato afhængigt af corona-virussen. (Mail)

Manchester United-lejesvenden Odion Ighalo er blevet tilbudt en toårig forlængelse af klubben, som er mere værd end den ugeløn på 3,3 mio kroner, som hans rigtige klub Shanghai Shenhua har tilbudt nigerianeren for at vende tilbage efter lejeopholdet. (Sky Sports)

Manchester United påtænker at forlænge Poul Pogbas kontrakt, men det ville angiveligt gøre franskmanden ’’vred’’. (AS)

Chelseas-spanieren Pedro hævder, at han ønsker at forlade klubben i sommerens transfervindue, når hans kontrakt udløber med ’’The Blues’’. (Independant)

Everton er én blandt fire klubber, som har budt på Lilles brasilianske forsvarsspiller Gabriel, som koster omkring 250 mio. kroner. (Sky Sports)

Tottenham er gået i forhandlinger om en eventuel langtidskontrakt med klubbens engelske midtbanespiller Oliver Skipp. (Football Insider)

West Brom ønsker at give den 24-årige kroatiske Filip Kronvinovic en fast kontrakt efter sit lån i klubben, hvis West Brom sikrer oprykning til Premier League. (Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik