Fodbold nyheder

Ed Woodward forhandlings teknik kan forhindre drømme-transferen

Af Henrik Varbøl Andersen

Borussia Dortmund er angiveligt nervøse for Woodwards normalt langsomme forhandlingsproces, hvilket kan forhindre drømme transferen for Jadon Sancho.

Article image
Ritzau-Scanpix

Som Indkast.dk tidligere i dag kunne berette i dagens rygter fra det engelske, så er Manchester United angiveligt i førersædet, når det gælder Jadon Sancho. Ifølge ESPN er Dortmund dog nervøse ved udsigten til langvarige forhandlinger med Manchester United-chefen Ed Woodward.

Seneste eksempel er Bruno Fernandes skifte fra Sporting Lissabon til United, som først skete på næstsidste dag i januars transfervindue, selvom forhandlingerne havde været i gang gennem længere tid. Derfor håber Dortmund nu, at Liverpool og Chelsea melder sig ind i jagten på Sancho, hævder ESPN.

En decideret budkrig mellem de tre store engelske klubber kunne formentlig passe Dortmund godt, da det vil presse prisen op over en milliard kroner, gætter ESPN.

I Dortmund har han udviklet sig til en stjernespiller, og han har også fået sin debut for England, og der venter formentlig et stort skifte til sommer for Sancho. Mest sandsynligt virker et skifte retur til England. Det engelske stortalent forlod Manchester City tilbage i 2017, da han skiftede til det tyske.

Spændende bliver det i hvert fald om Ed Woodward får held med sin forhandlingsteknik, eller om Dortmund ender med at sælge til anden side.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik