Fodbold nyheder

Mystik omkring svensk klub:
Seks spillere tilført under corona-krisen

Af Malthe Noes

For få måneder siden var klubben ved at gå konkurs som konsekvens af virussen – nu har de hentet seks spillere til klubben.

Article image

Medierne står for tiden i kø for at skrive om den næste klub, som enten kræver lønnedgang eller sender spillere på porten som konsekvens af corona-virussen. Det ser dog ikke ud til at være tilfældet hos den svenske klub Dalkurd FF, som spiller i landets næstbedste række. De har ikke hentet færre end hele seks spillere de seneste måneder, hvor klubben for få måneder siden stod på randen til konkurs.

Det er gået stærkt i den svenske klub, som siden 16. marts, altså på ni dage, har skrevet under med Kadir Hodzic, John Stenberg, Haron Ahmed Zubair, Farhan Shakor Tawfeeq, Henry Offia og Arash Motaraghebjafarpour.

Dalkurd FFs direktør, Memo Meral, forklarer dog situationen til Fotbollskanalen:

- Jeg tror, uden spøg, at vi har ét af de tre-fire laveste budgetter i Superettan. Det ser ud som om, vi har masser af penge, men det er ikke tilfældet. Vi er i en dårligere situation end mange andre, men jeg håber og tror, at det her nok skal dæmpe sig, og at fodbolden vender tilbage til det normale.

Han forstår godt, at folk har svært ved at forstå klubbens sprudlende aktivitet på transfermarkedet:

- Ja, selvfølgelig. Jeg har en kammerat, som sagde; "Hvad laver I? Har i fundet nogle penge?". Nej, det har vi ikke. Nogle har fået en kort kontrakt andre en længere. Nogle får en lille løn. Vi har et budget, og det forsøger vi at overholde. Vi er lidt over budgettet, men det har jeg godkendt. Jeg tror, at det i sidste ende får folk til at komme og se kampene, og det genererer en indtjening.

Relaterede artikler

Optakt

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik