Europa: Champions League
FT
4 - 1
(2 - 0)
Atalanta
Valencia
H. Hateboer (16), J. Iličić (42), R. Freuler (57), H. Hateboer (62)
D. Cheryshev (66)
Torsten Brix

Champions League-kamp = Corona-bombe

Stor smittefare for dansker…
Spanien er et af de lande i Europa, hvor den smitsomme COVID-19-virus for alvor har fået fat. Pandemien har, ligesom i resten af verdenen, også sat sit klare aftryk på fodbolden, og en spansk klub med en dansker på holdkortet har meldt ud, at hele 35 procent af deres spillere og stab er ramt af virussen, de sandsynligvis har pådraget sig i Italien. Det er klubben Valencia, der i øjeblikket er hårdt ramt af smittetilfælde. Formodningen er, størstedelen af truppen er blevet smittet i forbindelse med klubbens Champions League-opgør mod Atalanta i midten af februar, som blev spillet i Milano, der ligger i et af Europas mest udsatte områder.

Sådan skrev Indkast.dk i sidste uge efter COVID-19-virusset havde angrebet danskerklubben Valencia. Nu kommer der hård kritik fra Italien, hvor Francesco Le Foche, der er immunolog og afdelingschef på et hospital i Rom, ifølge Ekstra Bladet siger til Corriere dello Sport:

– Der findes antagelig masser af katalysatorer bag spredningen. Kampen mellem Atalanta og Valencia kan meget vel være en af dem. Der var tusinder af tilskuere på tribunerne, som stod få centimeter fra hinanden. Der var omfavnelser og jubel. Det var et taknemmeligt miljø for en virus at sprede sig i, og bagefter virker det som den rene galskab at gennemføre den kamp.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER