Troels Drasbech

Arsenal og United missede forsvarstalent - koster nu 350 millioner kroner

De to Premier League-klubber kunne godt have brugt spillerens defensive kvaliteter i indeværende sæson.
Tilbage i vinter-transfervinduet i 2015 var Arsenal og United i en indbyrdes kamp om den dengang 16-årige Dayot Upamecano, der på det tidspunkt kostede 10 millioner kroner. Det erfarer den engelske avis Daily Star.

Upamecano spillede i 2015 på ungdomsholdet for franske Valenciennes, og havde gjort sig positivt bemærket ved flere storklubber rundt i Europa.

Angiveligt var United tæt på at lokke den franske forsvarsspiller til England på deadline day, inden Arsene Wenger og Arsenal overhalede indenom, og blev favoritter til at lukke handlen på sidstedagen.

Desværre for Arsenal gik handlen i vasken, og Upamecano blev hos Valenciennes, indtil østrigske RB Salzburg formåede i det følgende transfervindue at købe talentet med et bud på 15 millioner kroner.

Et par sæsoner senere skiftede Dayot Upamecano til søsterklubben RB Leipzig i Tyskland, hvor den nu 21-årige er fast mand i start-11'eren, og et varmt navn hos flere klubber. Arsenal er ifølge flere medier en af de interesserede klubber, men de må dog være forberedte på et noget andet prisskilt, der nu lyder på omkring 350 millioner kroner.



Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER