Fodbold nyheder

DBU-boss begræder Åge-stop

Af Torsten Brix

Stakkels Åge Hareide…

Article image
Ritzau-Scanpix

De 42 kampe med Åge som dansk landstræner gav kun tre nederlag og ikke nogen i de sidste 34 kampe. Helt vanvittig statistik, hvilket var årsagen til, at mange tog sig til hovedet, da det kom frem, at Hareide ikke ville få forlænget sin kontrakt efter den kommende EM-slutrunde, da Peter Møller og resten af DBU-ledelsen hellere så Kasper Hjulmand som landstræner i fremtiden.

Sådan kunne man læse, at Indkast.dk skrev i artiklen – Selv tak Åge om den pludselige afsked med den danske landstræner Åge Hareide. Om dette triste stop siger DBU-bossen Peter Møller.

- Det var planen, at vi skulle spille de her tre kampe med Åge Hareide på hjemmebanen i Parken og så komme endnu længere til den her EM- slutrunde. Normalt spiller vi ikke med synd i fodbold, men det her er virkelig noget, der går i hjertet, og det gør rigtig ondt på mig på Åges vegne, at han ikke får lov til at afslutte sin tid i dansk fodbold på den måde, som både vi og han havde ønsket, siger Peter Møller ifølge BT til TV3 Sports program Viaplay Sport Live og fortsætter:

- Jeg vil ærligt indrømme, at det måske er den værste samtale, jeg nogensinde har haft med en person. Det gør - og det sagde jeg også til Åge - oprigtigt virkelig ondt inde i hjertet at skulle meddele Åge, at han ikke skal stå i spidsen om et år.

Mere om Danmark

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik