Fodbold nyheder

Liverpool-nederlag koster dyrt

Af Henrik Varbøl Andersen

Liverpools tidlige exit har store økonomiske konsekvenser for klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det forventes, at Liverpool mister over 250 millioner kroner i præmiepenge på nederlaget til Atletico Madrid. Så ikke bare sportsligt var det en katastrofe for Liverpool men også økonomisk. I sidste sæson hvor Liverpool gik hele vejen og vandt Champions League fik de alene i præmiepenge ca. 480 millioner danske kroner. Til sammenligning kan det nævnes, at Liverpool betalte i omegnen af 449 millioner for Naby Keita, da de hentede ham i RB Leipzig. Så måske har nederlaget kostet en tilføjelse til truppen.

Liverpool har haft en hård tid den seneste måned. Nederlag til Chelsea i FA Cuppen og onsdag aften røg de så ud af dette års Champions League, da de hjemme tabte 2-3 til Atletico Madrid efter forlænget spilletid. Det var første gang i tre år, at det ikke lykkedes Liverpool at komme med blandt de sidste 16 i Champions League og dette koster altså dyrt.

I skrivende stund er Liverpool seks point fra at kunne kalde sig engelske mestre. Det er endnu uvist, hvilke konsekvenser corona virussen får for afviklingen af den resterende del af sæsonen i England. Dette følger vi naturligvis tæt her på sitet.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik