Europa: Champions League
FT
1 - 2
(0 - 0)
Real Madrid
Manchester C
Isco (60), S. Ramos (86)
G. Jesus (78), K. De Bruyne (83)
Malthe Noes

Real-komet frustreret over dommer-tendensen

Vinicius Júnior har en klar overbevisning om, at dommerne dømmer mod Real Madrid på Bernabéu – udelukkende fordi, at klubben har vundet så meget.
Onsdag aften vendte engelske Manchester City stillingen 1-0 til 1-2 i Champions League ottendedelsfinalen mod spanske Real Madrid, som endte med at blive kampens resultat. Oven i hatten fik den centrale stopper, Sergio Ramos, sit røde kort nummer 26 i karrieren, hvilket gør, at han må sidde over i det omvendte opgør i Manchester.

Efter kampen fortalte det 19-årige stortalent, Vinicius Júnior, til Reuters, at han føler, at dommerne behandler den spanske kongeklub uretfærdigt:

- Gabriel Jesus lavede frispark ved det første mål, og det ved alle. Vi har VAR, men dommeren ville ikke gå ud og se på situationen. Jeg kunne se fra sidelinjen, at den var tydelig.

Dog mener Júnior, at han selv har svaret på, hvorfor dommerne dømmer imod Real Madrid:

- Dommerne kommer altid her og dømmer imod os med vilje. Det er det samme hver gang. Vi er det hold, der har vundet flest mesterskaber og flest Champions League-triumfer, så det vil altid være sådan, siger den unge venstrekant.

Det var den italienske dommer, Daniele Orsato, som dømte aftenens kamp.

Returkampen bliver spillet d. 17. marts på Etihad Stadium.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER