Daniel Pantic

Onsdagens internationale rygter

Hermed følger onsdagens internationale rygter.
Real Madrid-kaptajn Sergio Ramos har ikke travlt med at diskutere en ny kontrakt med klubben, men siger at hans forhold til klubben er 'fantastisk'. (Goal)

Real Madrid-midtbanespiller Toni Kroos siger, at en aftale med Manchester United var stort set på plads, men så blev United-manager David Moyes fyret. (The Athletic)

Tidligere Arsenal-manager Arsene Wenger siger, at han forstod at den 24-årige Bayern München-spiller ville have blevet hos Arsenal. (beIN Sports)

Real Madrid overvåger Crystal Palace-angriber Alexander Sørloth, som har scoret 21 mål i 30 kampe imens han har været udlånt til Trabzonspor i denne sæson. (Evening Standard)

Inter Milan er ikke tilfredse med præstationerne fra deres Chilenske-offensivspiller Alexis Sanchez, som sandsynligvis ryger retur til Manchester United til sommer. (Star)

Dundalk-manager Vinny Perth siger, at klubben prøvede at hente den 18-årige Tottenham-angriber Troy Parrott på lån i januar. (Irish Independent)

Arsenal håber at arrangere en træningskamp mod Villareal på Emirates Stadium til sommer, som skal være en farvel kamp for tidligere Arsenal-manager Arsene Wenger og midtbanespiller Santi Cazorla. (Mail)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER