Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Pantic

Onsdagens engelske rygter

Pierre-Emerick Aubameyang kan være fortid i Arsenal til sommer, mens Manchester United vil sælge flere spillere til sommer og Pep Guardiola har interesse fra Italien.
Manchester United har nedtonet deres interesse i den 24-årige Aston Villa-spiller Jack Grealish. (Manchester Evening News)

Det er sandsynligt, at Manchester United sælger Jesse Lingard og Andreas Pereira efter sæsonen. (Express)

Arsenal vil lytte på tilbud for Pierre-Emerick Aubameyang til sommer, da han har kontraktudløb i 2021. (Mail)

Inter har gjort Pierre-Emerick Aubameyang til deres førsteprioritet til sommer hvis 22-årige Lautaro Martinez forlader klubben. (Calciomercato)

Juventus-præsident Andrea Agnelli har udtalt, at de italienske mestre har overvejet at lave en forespørgelse på Manchester City-manager Pep Guardiola. (Manchester Evening News)

Liverpools 'Philippe Coutinho klausul' betyder, at FC Barcelona vil blive nødt til at betale Liverpool to milliarder kroner for at hente Sadio Mané. (Mirror)

Manchester City kan miste flere af deres nøglespillere, hvilket inkludere 25-årige Raheem Sterling. (ESPN)

Arsenal er interesseret i 21-årige Marc Cucurella og klubben er villige til at betale frikøbsklausulen på 150 millioner kroner, som lige nu er på lån hos Getafe fra FC Barcelona. (Cadena Cope)

Manchester United sendte en scout for at se den 21-årige Real Madrid-midtbanespiller Martin Ødegaard i aktion for Real Sociedad, hvor han er udlånt til. (Star)

United overvåger også Gents 20-årige angriber Jonathan David. (Mail)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER