Europa: Champions League
FT
1 - 1
(1 - 0)
Napoli
Barcelona
D. Mertens (30)
A. Griezmann (57), A. Vidal (89), A. Vidal (89)
Rasmus Ploug Jørgensen

Optakt: Napoli – Barcelona

Indkast.dk varmer op til et stort opgør i første del af knockout-fasen i Champions League.
Kommentar:
Der venter et spændende opgør, når Napoli tager imod mægtige FC Barcelona på Stadio San Paolo tirsdag aften. Selvom begge hold ikke har vist niveau på højde med sidste sæson, er der lagt i kakkelovnen til en god kamp.

Napoli, der efter ansættelsen af Gennaro Gattuso, har fået gang i resultaterne igen. De har vundet fire ud af deres seneste fem kampe. Selvom de i øjeblikket kun ligger på en sjetteplads i den italienske Serie A, kan de redde deres sæson ved at få et godt resultat med herfra.

FC Barcelona har derimod meget at tabe. Deres fans forventer næsten, at de snart henter ”pokalen med de store ører”, hjem til den catalanske by. Efter deres fadæse i sidste sæsons Champions League-semifinale, hvor man smed en 3-0-føring over styr til Liverpool, håber og tror man på, at det er Barcelonas tur til at vinde Champions League i år. Selvom de ligger på en førsteplads i La Liga, kan selvtilliden få sig et ordentligt slag, hvis man ender med at ryge ud af Champions League.

Karantæner og skader:
Napoli må undvære deres franske højreback Kevin Malcuit, samt deres senegalesiske stopper Koulibaly. Også deres albanske højreback Elseid Hysaj er tvivlsom, da han måtte gå skadet ud i Napolis forrige kamp.

Barcelona er med sikkerhed uden deres uruguayanske angriber Luis Suarez, samt deres franske kant Ousmane Dembele. Samtidig måtte Jordi Alba udgå med en skade, da Barcelona mødte Getafe i sidste weekend. Ydermere har Sergi Roberto også pådraget sig en skade og er heller ikke med i truppen.

Forventede startopstillinger:
Napoli (4-3-3)
Meret – Di Lorenzo – Manolas – Maksimovic – Mario Rui – Fabian – Demme – Zielinski – Callejon – Mertens – Insigne

FC Barcelona (4-4-2)
Ter Stegen – Semedo – Pique – Lenglet – Junior Firpo – Arthur – Busquets – Vidal – De Jong – Messi – Griezmann

Bud på kampens profil:
Man kan ikke komme uden om den argentinske troldmand Lionel Messi. Han har lavet et hav af assists i de seneste par kampe og i weekenden scorede han også imponerende 4 mål imod Eibar. Idet man er uden Luis Suarez, skal Messi ind og bære mandskabet.

Bud på kampens resultat:
2-1 til FC Barcelona.

Kampen spilles tirsdag d. 25/2 klokken 21:00 på Stadio San Paolo. Kampen kan ses på TV3+ eller Viaplay.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER