Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

38-årige Zlatan Ibrahimovic får automatisk forlænget sin kontrakt i AC Milan, hvis Milano-klubben kvalificerer sig til Champions League.

Article image

AC Milans tekniske direktør Paolo Maldini har løftet sløret for, at klubbens kontrakt med 38-årige Zlatan Ibrahimovic automatisk forlænges, hvis ”I Rossoneri” kvalificerer sig til Champions League. (Mail)

AS Roma-træneren Paulo Fonseca er interesserede i at lave permanente aftaler med den engelske forsvarsspiller Chris Smalling og den armenske offensivspiller Henrikh Mkhitaryan, som er udlejet til den italienske hovedstadsklub fra henholdsvis Manchester United og Arsenal. (Sky Sports)

Paris Saint-Germain-træneren Thomas Tuchel forhandler efter sigende med Bayern München om en tilbagevenden til sit hjemland. (90 Min)

FC Barcelona er tæt på at hente den 20-årige midterstopper Hugo Guillamon på Valencias reservehold. (Sport)

Paris Saint-Germain-angriberen Edinson Cavani har løftet sløret for, at januar måned var svær, fordi et skifte væk fra klubben ikke blev til noget, mens forhandlingerne om en ny kontrakt stagnerede. Den 33-årige uruguayaner har kontraktudløb til sommer. (Goal)

Real Madrids 19-årige stortalent Rodrygo kommer til at gå glip af næste weekends El Clásico, fordi han søndag fik rødt kort for en provokerende jubelscene i en kamp for Real Madrids andethold. Den 19-årige brasilianer stod ellers til at erstatte den skadede Eden Hazard i Real Madrids startopstilling. (Goal)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik