England: Premier League
FT
0 - 1
(0 - 0)
Leicester
Manchester C
X S. Agüero (62), G. Jesus (80)
StillingReferat
Torsten Brix

Masser af Leicester-Power imod City

Udebanesvage Manchester City fortsætter med at have problemer med deres straffespark.
Lørdag aften var der i Premier League en direkte duel om andenpladsen, da Manchester City gæstede Leicester, og det blev ganske underholdende. I første halvleg følte Leicester sig ved et par lejligheder snydt af VAR, da Kevin De Bruyne i målfeltet blokkerede et frispark med hænderne og bagefter Ederson kom meget hårdt ind i en luftduel med Kelechi Iheanacho.

Ingen straffespark til Leicester og de første 45 minutter sluttede målløst, selvom Kasper Schmeichel & co. havde domineret på King Power Stadium. Senere fik Manchester City dog et straffespark efter en VAR-kendelse, da Dennis Praet havde hånden på bolden, men forsøgene fra 11-meterpletten døjer City meget med for tiden.

Efter Gabriel Jesus havde misset tre af fem straffespark i Premier League, foreslog han, at målmanden Ederson skulle tage straffesparkene i fremtiden, da han ikke ejede nerver. Det blev dog Sergio Agüero, der tog forsøget imod Leicester, og det var en skidt ide, for Kasper Schmeichel havde ingen problemer med at tage den dårlige afslutning. Dermed har den lille argentiner misbrugt fire af de sidste seks gange, hvor han har forsøgt sig.

Med et dusin minutter igen afløste Jesus netop Agüero og to minutter senere scorede han på kanten af off-side, men VAR hjalp heldigvis dommer Paul Tierney til at tage den korrekte beslutning.

Inden opgøret havde Leicester tabt fem af de sidste seks kampe imod Manchester City, og det blev til seks af syv kampe, så Manchester City fik forbedret deres dårlige udebaneform, selvom Leicester viste masser af Power på King Power.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER