Fodbold nyheder

Guardiola forventer ikke en travl sommer

Af Daniel Fisker

Manchester City-manageren Pep Guardiola forventer ikke, at han får en lige så travl sommer, som da han overtog tøjlerne hos ”The Citizens”.

Article image

John Stones, Leroy Sané, Ilkay Gündogan og Claudio Bravo var blandt de 13 nye spillere, som kom til Manchester City, da Pep Guardiola overtog tøjlerne i klubben i sommeren 2016.

Nu ser situationen dog anderledes ud for Manchester City, som økonomisk og sportsligt er blevet straffet for brud på Financial Fair Play-reglerne. Derfor forventer Pep Guardiola ikke en travl sommer, når den igangværende sæson er slut.

- Nej, det tror jeg ikke, udtaler Pep Guardiola, da Sky Sports spurgte Manchester City-manageren, om han forventer en travl sommer.

- Jeg tror det ikke, fordi det i dag er svært at udskifte spillere, fordi de er så dyre. Det er ikke nemt.

- Klubben skal også være bæredygtig. Jeg forstår selvfølgelig den situation, vi befinder os i. Vi er nødt til at vente.

- Lige nu er vi nødt til at vente. Så vi har tænkt os at spille de kommende tre måneder og derefter se, hvordan situationen er, når sæsonen er slut.

- Klubben står sammen i forhold til at beslutte, hvad der er bedst – ikke kun det næste års tid, men de næste to, tre eller fire år.

Manchester City, som foreløbig er idømt en bøde og to års udelukkelse fra europæiske turneringer, har appelleret UEFA’s dom til den såkaldte Court of Arbitration for Sport.

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik