Fodbold nyheder

- Real og Barcelona får alle klubber til at skælve

Af Daniel Fisker

Pep Guardiola roser Raheem Sterling for sit engagement, men anerkender samtidig, at Real Madrid og FC Barcelona kan få alle klubber til at skælve.

Article image

Rygterne, der sender Raheem Sterling til Real Madrid, er blusset op igen. Englænderen pustede fredag til ilden ved at sige, at Real Madrid er en fantastisk klub.

Den konstatering – og transferrygterne i det hele taget – tager Manchester City-manageren Pep Guardiola dog med ophøjet sindsro.

- Alle klubber er nødt til at vide, at når Real Madrid eller Barcelona banker på døren, så er de andre klubber nødsaget til at skælve, udtaler Pep Guardiola ifølge OneFootball.

- Barcelona og Madrid er måske de største og stærkeste klubber i forhold til historie. Det er normalt, og jeg forstår det fuldstændig.

- Men på samme tid, ser man Raheems engagement hver eneste dag, når han ankommer. Han er aldrig skadet.

- Han er engageret i hver eneste kamp – offensivt og defensivt – så han er en af de bedste spillere i verden. Det er normalt, at store klubber lægger mærke til hans begær i forhold til holdet.

- Jeg ved ikke, om Madrid eller Barcelona har ringet til hans agent, men jeg tvivler ikke på det engagement, Raheem og de andre har haft fra den første dag til den sidste dag.

Real Madrid og Manchester City tørner sammen onsdag den 26. februar.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik