Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Manchester United skal betale dyrt, hvis de vil have fingrene i en af Inters forsvarsprofil. Derudover har Tottenhams nyerhvervelse Steve Bergwijn tilsyneladende en tung højrefod.

Article image

Atlético Madrid-spillerne er vrede over Jürgen Klopps klager, da den spanske hovedstadsklub havde besejret Liverpool 1-0 i Champions League. Atlético Madrid-spillerne mener i stedet, at den tyske manager burde fokusere på sit eget holds mangler. (ESPN)

Manchester United og FC Barcelona er nødt til at betale mindst 670 millioner kroner, hvis de vil have fingrene i Inter-forsvareren Milan Skriniar til sommer. (Calciomercato)

Arsenal overvejer i øjeblikket at udløse frikøbsklausulen på Bayer Leverkusens tyske landsholdsforsvarer Jonathan Tah. Denne frikøbsklausul lyder på 303 millioner kroner. (Bild)

Den spanske venstreback Marcos Alonso står fortsat på ønskelisten i Inter, men Chelsea har planer om at hæve deres priskrav på den 29-årige spanier. (Calciomercato)

Crystal Palace-direktøren Steve Parish har løftet sløret for, at han er sikker på at beholde Roy Hodgson, som han netop har tilbudt en ny kontrakt, i klubben. (Sky Sports)

Chelseas brasilianske kantspiller Willian har kontraktudløb til sommer, men han har understreget, at han ikke har planer om at flytte sin familie væk fra hjemmet i London. (Mail)

Manchester United-manageren Ole Gunnar Solskjær var ivrig efter at få fingrene i Christian Eriksen, før den 28-årige dansker forlod Tottenham til fordel for Inter i sidste måned. (Manchester Evening News)

Juventus og Inter er interesserede i Chelseas Emerson Palmieri, men de italienske klubber har endnu ikke budt på den 25-årige italiener, hvis man skal tro hans agent. (Goal.com)

Chelseas danske forsvarsspiller Andreas Christensen er klar til at tage kampen op med Tottenham lørdag. Han har i den forbindelse været en tur i Milano for at få fremstillet en maske, som skal beskytte hans næse, der blev brækket mod Manchester United i mandags. (The Athletic)

Manchester United betragter et eventuelt køb af West Hams 17-årige midtbanespiller Kai Corbett som værende for dyrt. (Bristol Post)

Bayern München-målmanden Christian Fruchtl afviste et skifte til Liverpool sidste år, fordi han ikke var parat til at indtage rollen som bænkevarmer. (Sport1)

Den tidligere Manchester United-angriber Robin van Persie mener, at Solskjær er nødt til at vinde Europa League med attraktiv fodbold, hvis han vil gøre kritikerne tavse. Van Persie mener ikke, at Jose Mourinhos Europa League-triumf med Manchester United var tilfredsstillende, fordi han ikke leverede attraktiv fodbold. (Sun)

Den brasilianske Arsenal-forsvarer David Luiz mener, at ”The Gunners” har den fornødne kvalitet i truppen til at vinde Europa League denne sæson. (Evening Standard)

Tottenhams hollandske nyerhvervelse Steven Bergwijn står til et kørselsforbud. Den 22-årige kantspiller er således blevet fanget med 147 kilometer i timen i bymæssig bebyggelse i Eindhoven. (Sun)

Den brasilianske kantspiller Matheus Pereira kan tænkes at skifte permanent til West Bromwich, når næste måneds derby mod Birmingham er overstået. Når den 23-årige lejesvend spiller sin kamp nummer 30 i klubben, så udløses en klausul i lejeaftalen med Sporting Lissabon. (Express and Star)

Sunderland har tilbudt en prøvetræning til South Shields-forsvareren Wouter Verstraaten. Den 23-årige begyndte sin professionelle karriere på PSV Eindhovens akademi. (Newcastle Chronicle)

Manchester City har endnu ikke solgt deres dyreste billetter til Carabao Cup-finalen mod Aston Villa den 1. marts. (Telegraph)

Arsenal sender talentspejdere til Rom i weekenden. Her skal de holde et vågent øje med den 24-årige midtbanespiller Bryan Cristante, som spiller for AS Roma. (Mail)

Manchester City vil ikke blive tvunget til at sælge en eneste af deres nøglespillere i løbet af den toårige karantæne fra europæiske turneringer. Det er endda muligt, at det bliver en økonomisk fordel for ”The Citizens”, at de ikke skal regne med at spille europæisk fodbold i to år. (Mail)

Southampton håber på at kunne få Adam Lallana, som står til at forlade Liverpool til sommer, tilbage. (Express)

Al FA-personale er nødt til at rykke ud af Wembley i slutningen af maj, hvor UEFA overtager stadionet med henblik på sommerens EM-slutrunde. (Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik