Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Frederik T. Sørensen

Her kommer dagens rygter fra England.

Article image

Den tidligere West Brom- og Newcastle-angriber Salomón Rondón mener, at Manchester United i 11. time forsøgte at hente ham fra Dalian Professional på transfervinduets sidste dag. (AS)

Manchester United føler sig selvsikre i forsøget på at hente 19-årige Jadon Sancho til sommer, men de skal kvalificere sig til Champions League før, at det sker. (Sky Sports)

Liverpool planlægger et bud på den 23-årige Werder Bremen-midtbanespiller Milot Rashica. Han har angiveligt en frikøbsklausul på 281 millioner kroner. (Bild)

Chelsea er opsatte på at hente 16-årige Jude Bellingham fra Birmingham City, men hans prisskilt på 446 millioner kroner kan påvirke deres evne til at binde deres 18-årige midtbanespiller Faustino Anjorin til en langtidskontrakt. (Sun)

Olivier Giroud gør det klart, at han vil give sig selv 100 % til Chelsea i de følgende måneder på trods af, at han missede en transfer væk fra Stamford Bridge i januar. (Mirror)

Arsenal, Everton og Leicester City er blandt de syv klubber, der er interesserede i Gent-angriberen Jonathan David. (Jeunes Footeux)

Arsenal-manager Mikel Arteta satte angiveligt Mateo Guendouzi af i det seneste opgør mod Newcastle, fordi han ikke havde opført sig ordentligt i Dubai under ”vinterferien”. (Mirror)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik