Danmark: Superligaen
FT
0 - 2
(0 - 0)
Silkeborg
AaB
K. Kusk (46), K. Kusk (60)
Anders Hoppe

Lucas Andersen roser Kusk

Da AaB solgte den unge Mikkel Kaufmann for et rekordstort beløb til FC København, var der mange som betvivlede de bolsjestribedes tyngde på toppen. Med to mål mod Silkeborg viste Kasper Kusk, at AaB’s fans intet har at frygte.
Efter en tam første halvleg mod Silkeborg IF viste AaB glimt af det spil, der skal gøre dem en faktor i slutspillet i sæsonen. Den store kreative arkitekt på det nordjyske mandskab hedder Lucas Andersen. Han roser holdkammeraten Kasper Kusk for sin indsats som omskolet spydspids:

- Han har gjort det fantastisk i opstarten, han viser hvor farlig han er, når han får chancen foran mål. Vores kombinationsspil er fremragende, og når det går op i en højere enhed ender det som i dag, udtaler AaB-stjernen til Indkast.

På trods af den flotte start mod Superligaens bundprop, så vælger Lucas at holde begge benene på jorden i forhold til de kommende kampe:

- Lidt clichéagtigt, så tager vi en kamp ad gangen. Men i dag holdt vi Silkeborg fra fadet, så en 2-0-sejr i starten af sæsonen giver jo et fint boost.

Næste udfordring hos nordjyderne venter på søndag, når det formstærke mandskab får besøg af Brøndby IF på hjemmebanen i Aalborg. Det bliver en vigtig kamp i spillet omkring en plads i den eftertragtede top-seks, hvor AaB og Brøndby ligger uhyre tæt.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER