Lazio - Inter

Italien: Serie A
Lazio C. Immobile (Str. 50), S. Milinković-Savić (69)
Stadio Olimpico (Roma)Fuld tid2-1Tilskuere: 60.000
Inter A. Young (44)
Lineup

Spil:
Lazio vs Inter

Af Torsten Brix

Der er dømt topkamp i Serie A, hvor Lazio på 3. pladsen tager mod Inter på 1. pladsen. Får Christian Eriksen en hovedrolle?

Article image
Ritzau-Scanpix

Lazio har været mageløse i denne sæson, specielt på hjemmebane, hvor de endnu ikke har tabt i Serie A. Her har de nemlig vundet ni og spillet tre uafgjort. Immobile stråler af selvtillid, og han har nu lavet hele 25 mål i Serie A, hvilket gør ham til Serie A’s ubestridte topscorer i denne sæson.

Inter har ligesom Lazio spillet fænomenalt i denne sæson, og har, på udebane i Serie A, heller ikke tabt en kamp. Her har de vundet ni kampe og spillet to uafgjorte.

Det er altså to formstærke mandskaber der mødes, hvorfor resultatet af denne kamp er svært at spå om. Derfor kigger vi i stedet mod dansker-magi.

Christian Eriksen har nu været medvirkende i fire kampe i Serie A og Coppa Italia, hvoraf en har været fra start. Han har samlet fået 126 minutter, og her har han formået at skyde syv gange, hvor to af de skud har været inden for rammen. Det vidner om, at Eriksen er en mand, der vil ud at bevise sig selv. I Tottenham kørte det ikke ligefrem på skinner for danskeren, hvor konstante rygter var medvirkende til uimponerende præstationer. Her havde han 26 skud i 20 kampe, hvoraf ni af disse var inden for rammen. Endvidere tager Eriksen frispark, hvor han har vist sig at være utrolig farlig.

Vi tror på, at danskeren kommer i aktion fra start idag med masser af mod, og derfor er dagens spilforslag:

Christian Eriksen har 1+ skud på mål til odds 1.83 (Betfair). Hvis Eriksen starter ude, går spillet i odds 1.

Dette spilforslag er leveret af Bettingbåden.

Mere om Christian Eriksen

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik