Fodbold nyheder

Lampard om bænket Kepa:
Det kan gøre ham stærkere

Af Obaida El-Itr

Frank Lampard tror på, at Kepa Arrizabalaga kan komme stærkere tilbage efter at være blevet bænket.

Article image
Ritzau-Scanpix

Verdens dyreste målmand, Kepa Arrizabalaga, måtte se til fra udskiftningsbænken, da Leicester og Chelsea krydsede klinger i Premier League inden vinterpausen. Den 25-årige målmand blev bænket til fordel for mere rutinerede Willy Caballero.

Chelsea-manageren Frank Lampard var meget klar i mælet til pressekonferencen i fredags forude for braget mod Manchester United på mandag: man skal kæmpe for at komme tilbage på holdet.

- Det er realiteten i livet, fodbold og vores karrierer. Med den konkurrence, der i truppen nu, tror jeg, man altid skal være opmærksom på, at hvis standarden falder, vælger manageren anderledes, og så skal man håndtere det på den rigtige måde, sagde Lampard ifølge Goal.com.

- Jeg forventer ikke smilende ansigter, når man er blevet droppet, men jeg forventer en reaktion. Jeg ved det ikke er let. Jeg siger dette som manager, men som spiller var jeg ikke selv god til at håndtere den slags. De fleste vil gå gennem sådanne tider i deres karriere, og det kan være noget, der gør en stærkere, sagde den engelske manager.

Frank Lampard nævnte ikke, om Kepa på mandag var tilbage i startopstillingen.

Mere om Kepa

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik