Fodbold nyheder

Det nye AGF

Af Torsten Brix

Peter Christiansen har lettere ved selv at bestemme…

Article image
Ritzau-Scanpix

- Pludselig begynder man at sælge spillere på et vist niveau, så når der kommer en større klub og vil have dine bedste spillere, siger man: ”Ja, ja, det er fint nok, men der skal betales. Fordi vores spillere har kvalitet.” Det tager tid, før markedet anerkender det. På det område har vi flyttet os støt de seneste par år...

Sådan siger AGF-sportschefen Peter Christiansen til Jyllands-Posten. Superliga-klubben har lavet ændringer i klubben, og de skal blandt andet ikke sælge spillere, før det rigtige tilbud kommer, som da FCK ønskede at hente Jens Stage.

- Vi er ikke tvunget til at sælge for at lukke et hul i regnskabet. Jeg ser på, hvordan økonomien i et tilbud på en spiller er. Men det er måske ikke aktuelt, fordi spillerens sportslige værdi er større for os. Nu har vi muligheden for at sige nej. Vi bestemmer selv. Det er en god følelse og nok det vigtigste, siger Peter Christiansen og fortsætter:

- Når vi ser tilbage på vores salg af Jens Stage til FCK, så tror jeg, at folk har forståelse for salget, når de hører om beløbet.

Mere om AGF

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik