Daniel Fisker

Barca-transfermål bryder tavsheden

FC Barcelona er efter sigende interesserede i Angel Rodriguez, men det ved Getafe-angriberen tilsyneladende ikke noget om.
Angriberen Angel Rodriguez og forsvarsgeneralen Djene Dakonam blev for nylig belønnet for at have spillet 100 kampe for Getafe. Pressens fokus var dog ikke på jubilæumsbedriften, men derimod på FC Barcelonas interesse i angriberen.

Getafe besøger lørdag eftermiddag Angels måske kommende arbejdsgiver. Den 32-årige angriber understreger dog, at han ikke har hørt noget fra den catalanske storklub. Han har kun læst om transferrygterne i aviserne, hvor de giver genlyd.

- Alt, hvad jeg ved, stammer fra pressen, udtaler Angel Rodriguez ifølge Marca.

- Jeg bliver informeret om det af jer (journalister, red.). Sådan er det.

- Der er ingenting om det. Jeg er i Getafe. Jeg er fokuseret på mit hold.

- Jeg prøver at arbejde hårdt, som jeg har gjort i de sidste tre år.

- Jeg forstår, at det giver genlyd, når der er nyheder om Barcelona og Real Madrid.

Getafe-angriberen, som efter al sandsynlighed enten skal erstatte Luis Suarez eller være rygdækning for uruguayaneren på Camp Nou, har scoret ni mål i 20 La Liga-kampe i den igangværende sæson, hvor han dog kun har været en del af startopstillingen i cirka en fjerdedel af sæsonens kampe.

- Jeg er rolig, fordi det kun er rygter og ingen har talt med mig.

- Jeg vil have tid til at tænke tingene igennem, når det sker.

Angel fokuserer dermed ikke på muligheden for en transfer, før den opstår. Lørdag eftermiddag skal Angel dog – igen – på græs på Camp Nou, hvis han vel at mærke bliver indskiftet som sædvanlig. Lørdagens La Liga-kamp er således det eneste, Angel tænker på i forhold til den catalanske storklub.

- Nu tænker jeg bare på at tage point med hjem fra Camp Nou.

FC Barcelona indtager med 42 point andenpladsen i La Liga, mens sidste sæsons overraskelse fra Getafe i øjeblikket indtager tredjepladsen foran klubber som Atlético Madrid, Sevilla og Valencia.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER