Fodbold nyheder

Coutinho fortryder ikke sit Liverpool-exit

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Brasilianske Philippe Coutinho er ikke overrasket over Liverpools seneste succes i Premier League og i Champions League, men det får ham ikke til at fortryde sin beslutning om at forlade klubben.

Article image

I januar 2018 skiftede den brasilianske fløj tilværelsen i Liverpool ud med drømmeskiftet til Barcelona for 1,2 milliarder kroner. Det blev ikke en let opgave at leve op til forventningerne på Camp Nou, og derfor er han i øjeblikket udlånt til Bayern München.

Jürgen Klopps Liverpool har vundet Champions League, og holdet er 22 point foran sine nærmeste forfølgere i Premier League med 13 kampe tilbage. Det har fået Philippe Coutinho til at kommentere på, om han fortryder sin afsked med den tyske manager.

- Liverpool er flyvende, og det overrasker mig slet ikke, sagde brasilianeren til Sports Illustrated.

- Vi så allerede sidste år, da de vandt Champions League, men det overraskede mig heller ikke, fordi de har et fantastisk hold. Jeg er glad for dem, fordi jeg har mange venner der, så jeg er bare glad på deres vegne. Jeg kigger ikke tilbage og fortryder min beslutning. Jeg valgte at gå en anden vej, og jeg er nu på en ny rejse ligesom mange andre. Jeg fokuserer på at nå mine drømme. Jeg er glad for min fortid, og jeg kan nu se fremad.

Philippe Coutinho spillede i Liverpool i fire sæson, hvor det blev til 201 kampe med 54 mål.

Mere om Philippe Coutinho

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - Manchester C