Spanien: La Liga
FT
2 - 3
(2 - 2)
Betis
Barcelona
Canales (6), N. Fekir (26), N. Fekir (76)
F. de Jong (9), S. Busquets (45), C. Lenglet (72), C. Lenglet (79)
Frederik T. Sørensen

Real Betis inddrager politiet efter ny flaskeepisode

Da Real Betis søndag tog imod Barcelona i LaLiga gik det vildt for sig.
I søndags mødtes Real Betis og Barcelona i Spaniens bedste række. Det blev et farverigt opgør, der endte med en 3-2-sejr til de gæstende catalanere. Kampen tegnede sig foruden de mange mål, ihærdigt spil fra begge mandskaber og en skarp Lionel Messi sig også for mindre flatterende momenter.

Blandt andet skulle fans fra Real Betis have kastet flasker på banen undervejs i opgøret, hvilket nu ifølge klubben selv vil få en konsekvens.

- Real Betis finder det stærkt uacceptabelt, at der blev kastet med flasker i kampen mod Barcelona, meddeler klubben på sin egen Twitter-profil.

- Klubben prøver at identificere de ansvarlige i samarbejde med politiet, fortsætter de i udtalelsen. Klubben vil gerne spørge de fans, der var til stede søndag efter hjælp til at identificeringsprocessen, afslutter Real Betis og henviser til en E-mailadresse, hvor tilskuere fra søndagens kamp kan henvende sig.

Det er ikke første gang, at Real Betis-tilhængere får klubben og ordensmagten på nakken. Tilbage i 2008 blev en fan blandt andet tildelt en bøde på knap 75.000 kroner, efter han kastede en vandflaske efter daværende Athletic Bilbao-målmand Armando Ribeiro.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER