Frederik T. Sørensen

Mangeårig manager om Grealish og United: Han minder om Cantona

Ifølge mangeårig manager vil Jack Grealish passe perfekt til Manchester United, og sammenligner ham med tidligere ikon.
Jack Grealish har været den bærende kraft på et Aston Villa-mandskab, der for ofte i denne sæson nærmere har lignet et Championship-hold end et hold, der er berettiget til Premier League. Manchester United har flere gange været nævnt som holdet, der skulle få glæden af at overtage englænderens kvaliteter, men der skete ikke noget i det netop overståede transfervindue, hvor United i stedet sikrede sig Bruno Fernandes.

Han har flere gange i denne sæson været udslagsgivende for, at ”Villans” har fået point flere steder, og den 24-årige kant har i Premier League scoret ni mål og lavet fem assists. Spørger man den mangeårige manager Neil Warnock, der har trænet et hav af engelske klubber, bør United gå efter Grealish til sommer.

- Jeg tro, at han ville være en fantastisk erhvervelse for dem, men jeg tror, han passer til dem. Når du tænker på Cantona (Eric red.). De spillere som besidder noget magisk, og han passer på den beskrivelse som ungt menneske, udtaler han til et radioprogram på Talksport og fortsætter:

- Jeg tror, at han ville være et virkelig godt køb. Manchester United er i en situation, hvor de burde betale pengene.

Jack Grealish har ifølge Transfermarkt lige nu en markedsværdi på cirka 260 millioner kroner.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER