England: FA Cup
FT
2 - 2
(0 - 1)
Shrewsbury
Liverpool
D. Love (46), J. Cummings (65), J. Cummings (75)
C. Jones (15)
Christian Bang Jensen

Jürgen Klopp: Ungdomsholdet spiller returkampen

Når Liverpool skal spille omkamp i FA Cuppen mod League One-holdet Shrewsbury, bliver det med ungdomsholdet, fortæller manager Jürgen Klopp.
2-0 var nok engang en farlig føring. I går gik det udover Liverpool, der med et reservespækket mandskab smed føringen mod League One-holdet Shrewsbury, som dermed trækker Premier League-førerholdet ud i en omkamp i FA Cuppen. Her bliver det ifølge manager Jürgen Klopp U/23-holdet, der skal sikre videre avancement, da førsteholdstruppen tager på vinterferie. Det fortalte han til de engelske medier efter kampen søndag.

Omkampen er blevet planlagt til at blive spillet oveni Premier Leagues vinterferie i uge 6. Premier League får ofte kritik af udenlandske managere for at være for kamptung omkring jul og januar, hvilket gør, at man har indført en vinterpause i starten af februar.

- I april 2019 fik vi et brev fra Premier League, hvor de bad os om at respektere vinterferien og lade vær med at organisere venskabskampe. Og det respekterer vi. Jeg sagde til drengene for to uger siden, at de får en vinterferie, udtalte den tyske Liverpool-manager, Jürgen Klopp efter 2-2 kampen i går aftes.

Dermed står Liverpool for anden gang i denne sæson i en situation, hvor førsteholdet ikke har mulighed for at deltage i en officiel kamp. Første gang var i december, hvor holdet var rejst til Qatar for at deltage ved VM for klubhold. Men dagen før semifinalen i Qatar, var Liverpool blevet sat til at spille Carabao Cup mod Aston Villa. Derfor måtte ”The Reds” stille med U/23-holdet, som tabte 5-0.

Nu får de unge så chancen for oprejsning i de voksenes rækker, når de på hjemmebane tager imod League One-holdet Shrewsbury.

- Jeg ved, at det ikke er særlig populært, men det er sådan vi gør det. Premier League bad os respektere vinterpausen. Det er det vi gør. Hvis FA ikke respekterer det, kan vi ikke ændre det. Vi kommer ikke til at være der, sagde Jürgen Klopp, der samtidig bekræftede, at det, ligesom mod Aston Villa i Carabao Cuppen, vil blive U23-træner Neil Critchley, der skal stå i spidsen for Liverpool i returkampen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER