Napoli - Juventus

Italien: Serie A
Napoli P. Zieliński (63), L. Insigne (86)
Stadio San PaoloFuld tid2-1Tilskuere: 40.000
Juventus C. Ronaldo (90)
Lineup

Spil:
Napoli vs. Juventus

Af Torsten Brix

To af de største italienske klubber møder idag hinanden i Serie A, når Napoli på hjemmebane tager imod Juventus.

Article image

Napoli har på ingen måde lignet sig selv i denne sæson, hvilket tabellen tydeligt illustrerer. Her ligger de nemlig på en skuffende 13. plads. Deres elendige spil medførte da også trænerfyring af Carlo Ancelotti, hvilket gav plads til den gode gamle og hårde hund Gattuso.

Gattuso har dog ikke fået den start han havde håbet på, da det kun er blevet til en sejr og fire nederlag i fem kampe i Serie A. Spillet fungerer stadig ikke optimalt, hvorfor det på ingen måde bliver nemt, når "Den Gamle Dame" kommer forbi.

Juventus har i modsætning til Napoli været overbevisende, og har da også hele 27 point mere end Napoli har. Juventus har spillet fremragende og ligger på en forholdsvis sikker 1. plads. I 20 kampe har Juventus vundet 16, spillet tre uafgjort og blot tabt en kamp. Til opgøret mangler Napoli stjernen Dries Mertens, hvor både Koulibaly og Allan er tvivlsomme. Af de helt vigtige, er det kun Chiellini der er ude for Juventus.

Baseret ud fra ovenstående ser vi Juventus som klare favoritter, hvorfor vi ser stor værdi i Juventus sejr til odds 2.10 (Betfair).

Dette spilforslag er leveret i samarbejde med Bettingbåden.

Relaterede artikler

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Lyon - JuventusChampions League - Real Madrid - Manchester C