Fodbold nyheder

David Silva:
Jeg afviste Real Madrid mange gange

Af Daniel Pantic

Manchester-midtbanespiller David Silva har afsløret, at han har afvist Real Madrid mange gange i starten af hans karriere.

Article image

Den tidligere spanske landsholdspiller David Silva har gennemført en række omfattende interview, som en del af Manchester Citys nye platform, da han forbereder sig til at afslutte ti år på Etihad Stadium efter denne sæson. Den 34-årige City spiller bekræftede i starten af sæsonen, at han ikke ville forny hans kontrakt hos de forsvarende engelske mestre, som udløber til sommer.

I interviewet kommer han ind på, at han afviste Real Madrid flere gange i starten af hans karriere.

- Jeg besøgte Real Madrid som en ung spiller, men min far var imod et skifte til Madrid da jeg var så ung. Han fortalte dem, at de skulle blive ved med at scoute mig når jeg spillede for San Fernando på Gran Canaria.

- De (Real Madrid red) ringende år efter år, men jeg blev hos min barndomsklub, og så skiftede jeg til Valencia, siger David Villa ifølge Manchester Evening New.

Silva er blevet kaptajn i sin sidste sæson efter, at Vincent Kompany forlod klubben. Den kanariske indfødte spiller er forblevet en nøglespiller for Guardiola med 23 optrædener i alle turneringer i denne sæson.

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Lyon - JuventusChampions League - Real Madrid - Manchester C