Fodbold nyheder

Officielt:
Rangers ejer nu Defoe

Af Christian Kern Hansen

Steven Gerrards Rangers FC har hentet den nuværende lejesvend Jermain Defoe på en permanent aftale .

Article image
Ritzau-Scanpix

Rangers FC spiller i denne sæson i den grad med om det skotske mesterskab, og klubben der i øjeblikket har spillet en kamp mindre end de mangeårige forsvarende mestre Celtic FC er blot to point efter Celtic. En af grundene til, at Rangers kan spille med om de bedste placeringer i den skotske liga er den tidligere Premier League-angriber Jermain Defoe´s evne til konstant at finde frem til netmaskerne. Defoe er sammen med angriber-makkeren Alfredo Morales klubbens topscorer i ligaen med 12 mål hver især, og de gode præstationer fra den tidligere engelske landsholdangribers side er nu blevet belønnet med en permanent aftale.

Jermain Defoe blev i januar-måned sidste år lejet ud fra Premier League-holdet Bournemouth til skotske Rangers, og denne aftale står først til at udløbe til sommer. Når lejeaftalen udløber til sommer, tiltræder Defoe på en etårig permanent kontrakt med Rangers FC, og den skotske storklub kan derfor nyde glæde af den engelske målræv frem til sommeren 2021.

Jermain Defoe har en blandt andet en fortid i klubber som West Ham, Tottenham og Sunderland, og på det er også blevet til 57 kampe for det engelske landshold med 20 mål til følge.

Mere om Jermain Defoe

Mere om Rangers

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik