Torsten Brix

Red Hot Mexican driller vanvittige Liverpool

Hvem kan stoppe Jürgen Klopps tropper?
Det er ikke mange kampe som Liverpool har tabt de sidste par år, men i starten af januar 2019 slog Wolverhampton dem faktisk ud af FA Cuppen. Torsdag aften var Liverpool så tilbage på den svære udebane – Molineux – og det blev igen svært.

Op til kampen beskrev Indkast.dk i artiklen - Red Hot Mexican - hvordan Raul Jimenez er en meget målfarlige angriber for tiden, og imod Liverpool scorede han også til 1-1 på oplæg fra en anden formstærk Wolverhampton-spiller… Adama Traore.

Forinden havde Jordan Henderson scoret kampens første mål, da han headede et hjørnespark ind, og derudover kom Liverpool til flere chancer, men Mohamed Salah var ikke så skarp som tidligere set. Derudover stod Rui Patricio også stærkt i Wolverhampton-målet blandt andet på afslutningen fra Roberto Firmino med ti minutter igen, men få minutter senere var den portugisiske målmand chanceløs, da Firmino sparkede bolden ind til slutresultatet 2-1.

Med sejren har Liverpool vundet 14 kampe i træk og mesterskabschampagnen må være lagt på køl.