Fodbold nyheder

Ombejlet franskmand:
Jeg bliver

Af Daniel Fisker

Den ombejlede Olympique Lyon-angriber Moussa Dembélé har gjort det klart, at han vil blive i sin klub – i hvert fald til sommer.

Article image

Der er bud efter Moussa Dembélé hos de store klubber i Premier League. Manchester United har blandt andre haft snøren ude, fordi Marcus Rashford har pådraget sig en langtidsskade.

Olympique Lyon-angriberen har scoret 11 mål i Ligue 1 i denne sæson, hvilket har sat gang i spekulationerne om, hvornår den 23-årige franskmand skal videre fra ”Les Gones” til en større adresse.

Denne adresse kunne også være Stamford Bridge. Chelsea er ifølge rygterne blevet sendt på angriberjagt i kølvandet på den skade, Tammy Abraham pådrog sig tirsdag aften. Ingen af Premier League-klubberne ser dog ud til at få fat i den ombejlede franskmand.

- Jeg er Lyon-spiller. Det bliver jeg ved med at være, indtil sæsonen er slut, udtaler Moussa Dembélé ifølge The Mirror.

- Jeg tror ikke, at det bliver til en afsked denne vinter.

- Der bliver sagt en masse. Det er min opgave at ignorere det og forblive fokuseret på spillet på banen.

Dembélé ramte plet – både i den ordinære spilletid og i den efterfølgende straffesparkskonkurrence – da Lyon tirsdag slog Lille og spillede sig i finalen af Coupe de la Ligue.

Mere om Lyon

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik