Fodbold nyheder

Zinedine Zidane giver transferstatus

Af Daniel Fisker

Real Madrid-træneren Zinedine Zidane har givet en transferstatus over mulige tilgang og afskeder i den spanske hovedstad.

Article image

Alvaro Odriozola var ikke til stede på Real Madrids træningsanlæg tirsdag. Den 24-årige højreback er efter sigende fløjet til München med det formål at blive udlejet til storklubben Bayern München. Real Madrid-træneren Zinedine Zidane bekræfter i den forbindelse, at Ordriozola har mulighed for at forlade Real Madrid.

- Han har en mulighed for at forlade klubben, men lad os vente og se, udtaler Zinedine Zidane ifølge Marca.

- Alt kan ske. Jeg har ikke tænkt mig tage en spiller ud og erstatte ham med en anden – det kan jeg slå fast. Vi får at se, hvad der sker.

Alvaro Odriozola er dog ikke den eneste, der har glimret ved sit fravær på det seneste. Gareth Bale og James Rodriguez var ikke en del af den Los Blancos-trup, som slog Sevilla 2-1 i weekenden. Deres fravær var benzin på rygtebålet, men Zidane regner dog fortsat med dem begge to.

- Jeg regner med dem. De spillede ikke forleden dag på grund af mindre fysiske problemer. Nu står de dog til rådighed.

Real Madrid præsenterede mandag stortalentet Reinier som ny mand i klubben – i første omgang på klubbens andethold. Den 18-årige brasilianer, som Real Madrid efter sigende betalte 225 millioner kroner for, bliver måske Real Madrids sidste indkøb i dette transfervindue, selvom Zidane ikke vil afvise flere tilgange og afskeder.

- Jeg tror ikke, at vi henter nogen, selvom det er sandt, at alt kan ske. Der kommer muligvis afskeder og ankomster, før den 31. januar.

Købet af Reinier er Real Madrids hidtil eneste vintertransfer. Derudover har ”Los Blancos” fået målmanden Andrii Lunin og højrekanten Jorge de Frutos tilbage fra lejeophold. Begge spillere er dog – nærmest øjeblikkeligt – blevet udlejet igen.

Mere om Real Madrid

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik