Fodbold nyheder

Jorginho:
Det føles som et nederlag

Af Daniel Fisker

Chelsea-midtbanespilleren Jorginho var alt andet end tilfreds med, at Arsenal formåede at udligne i de døende minutter af tirsdagens opgør på Stamford Bridge.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea var foran to gange i løbet af tirsdagens kamp mod Arsenal, mens de – takket være David Luiz’ røde kort efter 26 minutter – også spillede mere end en time i overtal.

Jorginho bragte Chelsea i front på det straffespark, som David Luiz’ røde kort resulterede i, inden Arsenals Gabriel Martinelli efter godt og vel en times spil spurtede en hel banelængde, inden han udplacerede Kepa i Chelsea-målet og udlignede for Arsenal.

Cesar Azpilicueta satte Chelsea på sejrkurs efter 84 minutters spil, men Hector Bellerin leverede et hurtigt svar med Arsenals kun andet skudforsøg i kampen, som tilmed røg i netmaskerne.

- Vi føler, at vi tabte kampen, udtaler Jorginho ifølge Yahoo Sport.

- Vi havde kampen i vores hænder, inden vi i sidste sekund indkasserede et mål, hvilket vi ikke burde have gjort. Det er hårdt. Vi er nødt til at se fremad.

- Jeg tror ikke, at det er et spørgsmål om selvtillid, fordi vi spillede godt og kontrollerede kampen. Det handler måske om koncentration. I denne type kampe mister man den i perioder.

- Vi lavede fejl. Sådan er det. Sådan er de store kampe. Man kan vinde og tabe kampen på grund af detaljerne.

Tirsdagens uafgjorte resultat var det tredje i træk for Arsenals vedkommende. Chelsea indtager fjerdepladsen, mens Arsenal indtager tiendepladsen i Premier League.

Mere om Jorginho

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik