Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Bruno Fernandes kan blive Manchester United-spiller i denne uge, David Beckham er interesseret i Manchester City-duoen Sergio Aguero og David Silva, og Tottenham har meldt sig ind i kampen om en meget ombejlet Ligue 1-midtbanespiller.

Article image

David Beckhams MLS-klub har taget kontakt til repræsentanterne for Manchester City-duoen Sergio Aguero og David Silva. Sidstnævnte har kontraktudløb til sommer. (Sun)

Manchester United kan tænkes at få fingrene i Sporting Lissabon-midtbanespilleren Bruno Fernandes i denne uge. Der er således sket et gennembrud i forhandlingerne i den portugisiske hovedstad, hvorfor United får lov til at købe den 25-årige portugiser for 485 millioner kroner. (Mirror)

Bruno Fernandes affejede Sporting Lissabon-fans og skubbede et tv-kamera i kølvandet på Sporting Lissabons nederlag til Braga tirsdag aften – hans måske sidste kamp for den portugisiske hovedstadsklub. (Star)

Tottenham har budt på Lille-midtbanespilleren Boubakary Soumare, som Chelsea og Manchester United også er meget interesserede i. (L’Equipe)

Aston Villa-midtbanespilleren Jack Grealish har gjort det klart over for sin klub, at han ikke rykker teltpælene op i januar. Han vil i stedet blive og hjælpe med, at klubben overlever i Premier League. (Mirror)

Manchester United har tilbudt Birmingham City mere end 265 millioner kroner for den kun 16-årige midtbanespiller Jude Bellingham. (Sun)

En bookmaker har suspenderet muligheden for at spille på, at Gareth Bale vender tilbage til Tottenham. (Mail)

Leicester City-angriberen Islam Slimani har ikke en tilbagekaldsklausul i sin lejekontrakt med AS Monaco, hvorfor det bliver sværere for Tottenham at få fingrene i den 31-årige angriber i løbet af denne måned. (Leicester Mercury)

Newcastle United nærmer sig en lejeaftale med Tottenham-venstrebacken Danny Rose. (Telegraph)

West Ham holdt et vågent øje med Stoke City-midtbanespilleren Joe Allen, da Championship-klubben mandag slog West Bromwich 1-0. ”The Hammers” overvejer i øjeblikket at forstærke midtbanen med den 29-årige waliser. (Sun)

FC Barcelona er sat i forbindelse med Arsenal-angriberen Pierre-Emerick Aubameyang, men det kan koste den gabonesiske angriber omkring 135 millioner kroner i loyalitetsbonus, hvis han forlader Arsenal før sit kontraktudløb i 2021. (Star)

Bournemouth er interesseret i Olympique Lyon-angriberen Bertrand Traore, som er værdisat til 310 millioner kroner. (Mail)

Leicester City og West Ham holder også et vågent øje med Olympique Lyon-angriberen Bertrand Traore. (Foot Mercato)

Manchester United-kantspilleren Tahith Chong har kontraktudløb til sommer. Den hollandske U21-landsholdsspiller har i den forbindelse holdt møder med Inter, mens FC Barcelona og Juventus også er interesserede. (Mail)

West Bromwich forbereder et bud på 70 millioner kroner for Dinamo Zagreb-angriberen Mislav Orsic. Championship-klubben er interesseret i to januar-køb. (Telegraph)

Burnley, Leicester City og Sheffield United er interesserede i Bristol City-midtbanespilleren Josh Brownhill, som har en frikøbsklausul på 62 millioner kroner. (Bristol Post)

Burnley kan tænkes at bruge angriberen Nahki Wells, som i første halvdel af sæsonen var udlejet til Queens Park Rangers, som en del af en eventuel betaling for Bristol City-midtbanespilleren Josh Brownhill. (Mail)

Leeds er blevet interesseret i Middlesbrough-angriberen Britt Assombalonga, efter lejeaftalen med Eddie Nketiah fra Arsenal blev afbrudt. (Mirror)

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik