Tobias Mølgaard Sørensen

Tirsdagens engelske rygter

Manchester United hiver checkhæftet frem, Pep Guardiola har en plan for det engelske fodboldprogram, og Premier League-legende advarede "De Røde Djævle" mod brugen af Marcus Rashford.
Tottenham tillader kun Eriksen, at danskeren forlader klubben i januar, hvis Inter betaler 150 millioner kroner. (Daily Mail)

Manchester United klar til at byde på Lyons franske angriber Moussa Dembélé, da han skal gå ind og erstatte en skader Marcus Rashford. (Manchester Evening News)

Liverpool er den perfekte destination for tyske Timo Werner, der gerne vil spille i Premier League. (Bild)

Manchester United kan blive tvunget til at beløbe et betydeligt transferbeløb på at få PSGs Edinson Cavani til klubben, og spilleren er også selv interesseret i et januarskifte. (Manchester Evening News)

”De Røde Djævle” har pengepungen fremme i øjeblikket, og de virker interesseret i Inters Matias Vecino til deres midtbane. Han vil være et alternativ for Bruno Fernandes. (Sky Italy)

Crystal Palaces Wilfried Zaha fortalte klubben, at han er villig til at tilbringe resten af sæsonen hos London-mandskabet. (Daily Mail)

Manchester Citys Pep Guardiola ønsker at fjerne den engelske ligacup, da det kan hjælpe flere hold i de stramme perioder. (Guardian)

Ole Gunnar Solskjærs job er sikkert, selvom klubben ikke kvalificerer sig til at spille europæisk i næste sæson. (Sun)

Arséne Wenger mener, at Arsenal mistede deres sjæl, da de forlod Highbury-stadion til at spille på Emirates. (Evening Standard)

Liverpool vil ikke sælge Xherdan Shaqiri i den her måned, selvom Roma er klar til at betale. (Sky Sports)

Manchester United indrømmer, at de ikke har kunne matche Real Madrid i jagten på Ajaxs Donny van de Beek. (Star)

Robin van Persie advarede sin gamle klub, at de ikke skulle presse Marcus Rashford for at komme tilbage på banen efter en mindre skade. (Manchester Eveninng News)

Bournemouth er interesseret i at hente Jacob Bruun Larsen i tyske Dortmund, men Eddie Howe siger, at intet er sikkert endnu. (Daily Echo)

Leicester forbindes med tyske Max Kruse, og den nuværende Fenerbahce-angriber kan være på vej til England. (Haber Global)

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER