Fodbold nyheder

Disse fire kan erstatte Rashford

Af Klaus Jensen

Her er et bud på fire angribere, der alle kan være med til at gøre Manchester Uniteds savn af Marcus Rashford lidt mindre.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United er havnet i lidt af en knibe forud for foråret, da Marcus Rashford står til at misse de næste to-tre måneder med en slem rygskade.

Dette efterlader United med alt for få muligheder i angrebet, hvorfor "De Røde Djævle" nu nærmest er tvunget til at hente en angriber, inden januars transfervindue smækker i. Indkast.dk har i den forbindelse fundet frem til fire angribere, der alle kunne være reelle muligheder i forhold til at erstatte Rashford.

Paco Alcacer
Højt at flyve, men dybt at falde. Dette må siges at være en meget god beskrivelse af Paco Alcacers tid i Borussia Dortmund. Den spanske angriber imponerede alt og alle med 18 ligamål i sidste sæson, men har i denne sæson haft mere end svært ved at få spilletid. Han er kun startet inde i 11 kampe for Dortmund, og det tal står ikke ligefrem til at blive forbedret voldsomt med Erling Braut Hålands ankomst til Ruhr-klubben. Derfor har Alcacer bedt om at få lov til at se sig om efter en ny klub.

Edinson Cavani
Edinson Cavani er helt ude i kulden hos Paris Saint-Germain, der i sommer hentede en erstatning for ham i Mauro Icardi. Cavani kan i princippet vente til efter sæsonen med at skifte klub, da han her har kontraktudløb, men den 32-årige uruguayaner vil gerne væk fra Parc des Princes NU.

Mariano Diaz
Han er hurtig, teknisk dygtig og skarp foran kassen. Mariano Diaz har med andre ord alle facetterne til at blive en rigtig god angriber i europæisk topfodbold. Alligevel har han dog aldrig helt formået at slå igennem i Real Madrid. Han har uden tvivl profilen og facetterne i sit spil til at passe ind i Solskjærs spillestil, der handler om at arbejde hårdt og være hurtig i omstillingerne.

Cedric Bakambu
Det er kun lidt under to år siden, at Cedric Bakambu forlod Villarreal til fordel for Beijing Gouan. Den afrikanske angriber havde tre gode år i La Liga og har bestemt ikke mistet sin målnæse i Kina, hvor han er en regelmæssig målscorer. United kunne bestemt træffe et dårligere valg end 28-årige Bakambu til at erstatte Rashford.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik