Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

PSG er interesserede i Napolis forsvarsgeneral Kalidou Koulibaly, Atlético Madrid har budt på Edinson Cavani, mens Inter fortsat er interesserede i Real Madrid-kreatøren Luka Modric.

Article image

Napolis ombejlede forsvarsgeneral Kalidou Koulibaly er på blokken i Paris Saint-Germain, som tilbyder senegaleseren en årsløn på omkring 90 millioner kroner for at rykke til Parc des Princes. (Mail)

Atlético Madrid har tilbudt Paris Saint-Germain 75 millioner kroner for angriberen Edinson Cavani. (L’Equipe)

Inter er fortsat ivrige efter at få fingrene i Real Madrids midtbanemaestro Luka Modric. (Sport)

Manchester City og FC Barcelona har begge budt på Inters centrale forsvarsspiller Alessandro Bastoni. Begge bud er dog blevet afvist af Milano-klubben. (La Gazetta dello Sport)

Olympique Lyon er interesserede i Athletico Paranaenses defensive midtbanespiller Bruno Guimaraes, som efter sigende også står på ønskelisten i Arsenal. (L’ Equipe)

Real Madrid offentliggør købet af Flamengo-brasilianeren Reinier Jesus mandag. Den unge midtbanespiller, som skal koste ”Los Blancos” 224 millioner kroner, fyldte 18 søndag. (AS)

Bayern München og Borussia Dortmund kommer til at kæmpe om at få fingrene i Real Madrid-højrebacken, når marokkanerens toårige lejekontrakt med Borussia Dortmund udløber til sommer. (Mail)

Iker Casillas tager en beslutning om sin fremtid som aktive spiller til marts, når han har rådført sig med sin læge. (Mail)

I Napoli fortryder man, at man gav den daværende træner Carlo Ancelotti en fyreseddel. Serie A-klubben vil gerne have Ancelotti tilbage for at erstatte den nuværende Napoli-træner Gennaro Gattuso, som overvejer at trække sig efter 35 dage på posten. (Sun)

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Lyon - JuventusChampions League - Real Madrid - Manchester C