Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Inter er interesseret i, at Christian Eriksen meget snart flytter til Milano, mens "I Nerazzurri" også har andre transferplaner med Premier League-spillere.

Article image

Inter ønsker at hente Christian Eriksen til klubben, før Serie A-kampen mod Cagliari sparkes i gang den 26. januar. (Mail)

Bruno Fernandes har gjort det klart over for Sporting Lissabon, at han er desperat efter at skifte til Manchester United. Forhandlingerne mellem de to klubber, som genoptages i denne uge, er dog strandet ved, hvor meget den 25-årige portugiser er værd. (Sky Sports)

Paris Saint-Germain-venstrebacken Layvin Kurzawa slutter sig til Arsenal, når hans kontrakt med den franske hovedstadsklub udløber til sommer. Den 27-årige franskmand har indgået en femårig aftale med ”The Gunners”. (France Football)

Arsenal vil forsøge at få fat i Bayern München-forsvareren Jerome Boateng på en lejeaftale, før The Gunners kaster sig ud i at byde 437 millioner kroner for RB Leipzig-forsvareren Dayot Upamecano. (Star)

Inters administrerende direktør Beppe Marotta har løftet sløret for, at han klubben er interesseret i at hente Chelseas wingback Victor Moses, som i øjeblikket er udlejet til Fenerbahce, Chelsea-angriberen Olivier Giroud og Tottenham-danskeren Christian Eriksen. (Sky Sports)

Olivier Giroud står også på ønskelisten i Aston Villa, som prøver at erstatte den skadede brasilianer Wesley. (Le10 Sport)

Inter-træneren Antonio Conte har beskyldt Jose Mourinho for at fordreje hans ord, efter Tottenham-manageren kritiserede sin kollega i Inter for at tale om Christian Eriksen. (Mirror)

Tottenham er muligvis interesserede i Leicester City-angriberen Islam Slimani, som i øjeblikket er udlejet til AS Monaco. (Telegraph)

Leicester City og Aston Villa er interesserede i at hente den franske angriber Serhou Guirassy i Ligue 1-klubben Amiens i januar-transfervinduet. (Mail)

Manchester City og Manchester United er blevet sat i forbindelse med Inter-angriberen Lautaro Martinez, men den 22-årige argentiner har understreget, at han er glad i sin italienske klub. (Sun)

Liverpool overvejer at byde på den 17-årige portugisiske midtbanespiller Pedro Brazao, som spiller i Ligue 1-klubben Nice. (RMC Sport)

Den tidligere Premier League-dommer Peter Walton understreger, at der var tale om en fejl, da VAR-systemet underkendte Roberto Firminos mål mod Manchester United i søndagens opgør på Anfield. (Times)

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Lyon - JuventusChampions League - Real Madrid - Manchester C