Fodbold nyheder

PSG forsøger at kapre United-emne

Af Christian Kern Hansen

Napoli-stopperen Kalidou Koulibaly har i medierne været rygtet stærkt til Manchester United, men nu melder de franske mestre PSG sig på banen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kalidou Koulibaly har siden sin ankomst fra belgiske Genk i 2014 været en vital forsvarspiller for den syditalienske traditionsklub Napoli. Den senegalesiske landsholdspiller er oppe på hele 232 optrædener for Napoli, og rygterne om et potentielt større skifte i fremtiden har været meget på tale i medierne. Især Manchester United har været nævnt som den mest sandsynlige bejler til den 28-årige midterforsvarer, men det franske medie Foot Mercato melder nu om stærk konkurrence fra den franske hovedstad.

De franske mestre fra PSG skulle ifølge det franske medie have markant interesse i at købe spilleren, og Foot Mercato mener at kunne berette, at PSG er villige til at tilbyde Napoli-stopperen 12 millioner euro om året i håb om at kunne lande den bomstærke senegalesiske midterforsvarer.

Det kunne sagtens tænkes, at den erfarne stopper søger videre i dette vindue, da Napoli i øjeblikket har store kvaler i den hjemlige Serie A. Syditalienerne ligger placeret på ligaens 13.plads, og så sent som i går tabte man med 0-2 hjemme mod Fiorentina der også været langt fra deres normale niveau i denne sæson.
Mere om Kalidou Koulibaly

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik