Fodbold nyheder

Randers og Esbjerg bytter backs

Af Mads Sigh Lund Andersen

De to klubber har lavet en direkte byttehandel af deres venstrebacks.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kevin Conboy og Jesper Lauridsen har begge fået nye klubber, efter Esbjerg og Randers har lavet en byttehandel. Det hører til sjældenhederne, at to Superliga-klubber laver en sådan byttehandel, men det virker til, at begge klubber er tilfredse med, hvad de har fået ud af situationen. Esbjergs sportschef, Jimmi Nagel Jacobsen, udtalte i hvert fald, at de ser Conboy som en vigtig spiller.

- Med Kevin Conboy får vi en dygtig og erfaren spiller med en god mentalitet, og vi er overbeviste om, at han bliver vigtig for EfB på både kort og lang sigt. Både defensivt og offensivt kommer han til at tilføre vores spil en ekstra dimension, og så er det et plus, at han i forvejen kender klubben særdeles godt, sagde Jacobsen til klubbens officielle hjemmeside.

Randers er også tilfredse med deres nye spiller, Jesper Lauridsen.

- Jesper er en virkelig dygtig og ambitiøs spiller, som har en masse erfaring, men stadig er sulten efter at spille fodbold. Han er i sin bedste fodboldalder og passer rigtig godt til den måde, vi gerne vil spille fodbold på og så besidder han de værdier, som Randers FC også står for. Vi er virkelig glade for, at Jesper kommer til Randers og glæder os til samarbejdet, sagde Randers FC's sportslige og kommercielle direktør, Søren Pedersen, til Randers’ officielle hjemmeside.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik